Friday, August 28, 2009

Madonna adopta tigani

Ca bine zice Bendeac pe blogul lui. Ingrata asta de diva a avut si ea un text facut de nu stiu cine din echipa cu care lucreaza si care ala nu a fost bine informat despre ce se petrece in tara asta. A fost o mare gafa. Uite de-aia nu-i inghit eu nici pe francezi. Au tipat in gura mare ca-i discriminam pe tigani, iar acum ca s-au dus pe capul lor, le dau bani sa se intoarca in Romania. Hi Hi Hi!…iar tiganii ca tiganii, ii iau, promit  ca nu se mai intorc si-si trimit neamurile, ca-s multi frate, cata frunza si iarba.

Propun ca Madonna sa-i ia acasa, sa-i infieze, sa nu-i discrimineze. Dar ce-ar fi daca ar pune ea mana pe un tabloid ca asta si ar pune cineva sa-i traduca acest articol, plus nuntile de sute de mii de euro pe care discriminatii astia le fac, inmormantarile in cosciuge de 15000 de euro, cum e asta disecat in caminul Facultatii de Medicina.

Nu neg ca printre tigani sunt si OAMENI, sunt sigura ca pe ei nu-i discrimineaza nimeni. Asa ca Madonna, Franta, Anglia, samd luati-i voi pe-astia de-i discriminam noi, spalati-va pe cap cu ei ca noi ne-am saturat.

[Via http://cristinapericle.wordpress.com]

No comments:

Post a Comment